SEO: SCOREN IN GOOGLE

Via een goed opgebouwde website en zorgvuldige zoekmachine optimalisatie scoort uw website in Google. We verzorgen zowel de content SEO als de technische SEO van uw website. Hierdoor scoort uw site hoger in zoekmachines wat resulteert in meer potentiële klanten.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is de optimalisatie van uw website die ervoor zorgt dat u scoort in de gratis resultaten van Google.

Google wil gebruikers de beste zoekresultaten geven voor hun vraag. Hiervoor zoekt Google in het web naar de pagina of website die het meest aansluit bij de vraag van de gebruiker. Om te bepalen welk zoekresultaat bovenaan komt te staan houdt de zoekmachine rekening met verschillende factoren.

Zoekmachine optimalisatie of SEO is dus het beantwoorden van vragen of behoeftes waar de bezoeker naar op zoek is.

Google Analytics SEO

Stappenplan SEO

Inhoud

De website inhoud wordt geschreven voor de bezoeker, niet voor zoekmachines. De teksten worden opgebouwd rond de belangrijkste keywords voor uw producten of diensten. Deze keywords worden bepaald na een grondige keywordanalyse bij Google.

Technisch

Tijdens het ontwikkelen van uw nieuwe website wordt reeds rekening gehouden met zoekmachines. Achterliggend wordt alles technisch goed opgebouwd zodat Google naast uw teksten ook perfect alle afbeeldingen kan identificeren.

Lokale SEO

De meeste (potentiële) klanten bevinden zich in uw omgeving. Daarom focussen vooral op lokale SEO. Dat wil zeggen dat we het nodige doen om de consumenten uit uw regio die zoekmachines gebruiken te bereiken.

Snelheid

De grootste ergernis voor surfers zijn websites die traag laden. Dit is ook de grootste reden waarom we een website snel verlaten. Om deze ergernis te voorkomen plaatsen zoekmachines snelle websites hoger in hun ranking.

Veiligheid

Zeker voor webshops is het een must dat uw website via een beveiligde URL bereikbaar is om veilige betalingen te garanderen. Veilige websites wekken vertrouwen op bij potentiële klanten en worden in Google beloond met een betere ranking.

Linkbuilding

Naast voorgaande interne factoren is linkbuilding een externe factor die een invloed heeft op uw Google ranking. Linkbuilding is het genereren van links van op externe websites naar uw website. Hoe meer kwalitatieve links naar uw site, hoe hoger uw ranking.

Hulp nodig met uw Google ranking ?

Uw huidige Google ranking verbeteren, of een volledige nieuwe website met als doel een betere vindbaarheid in Google ?