Een eigen webshop starten?

Uw eigen webshop starten? Wij creëren krachtige webshops die een directe impact hebben op de verkoop van uw producten of diensten. Alle webshops zijn voorzien van veilige betalingen en de nodige verzendmethodes.

Webshop advies

U wil een eigen webshop starten, maar u weet niet goed hoe ermee te beginnen? Uw volledig productaanbod online verkopen, of enkel focussen op de belangrijkste producten? Een B2B of B2C shop starten? Een webshop integreren in uw huidige website, of een stand-alone webshop?

De mogelijkheden zijn onbeperkt, afhankelijk van uw doelgroep en focus. Daarom is het belangrijk om vanaf het begin goede keuzes te maken en een strategisch plan te hebben om uw webshop succesvol te maken.

Wij geven advies en helpen bij het uitdenken en uitwerken van uw webshop.

Een eigen webshop starten

Geautomatiseerd verkoopproces

Een webshop starten naast uw gewone winkel genereert meer omzet maar ook extra werk. Via een goed geautomatiseerd verkoopproces beperken we dit tot het minimum. Zo kunt u via de webshop uw producten beheren, voorraadbeheer bijhouden, verkoopresultaten bekijken, bezoekersstatistieken bijhouden, gemakkelijk verzenden via verschillende verzendmethodes,…

We voorzien steeds veilige betaalmethodes via erkende partners. Afhankelijk van de gekozen verzendmethode worden automatisch per bestelling een adresetiket afgedrukt. Bij het verzenden via Bpost, DPD of DHL wordt een track & trace systeem bijgehouden.

Uw handelingen per bestelling worden tot een minimum beperkt. Een goed geautomatiseerd verkoopproces van uw webshop zorgt voor een maximale omzet tegen een minimum van extra werk.

Webshop automatisatie

Voordelen van een webshop

  • 24/7 verkopen
  • Nationaal & Internationaal
  • Eenvoudig verkoopsproces
  • Veilig online betalingen
  • Verzending met track & trace
  • B2B én B2C

Betaalsystemen & leveringsmethodes

DPD
logo Bancontact
bpost
logo mastercard
logo PayPal
DHL
logo Belfius
logo iDeal
Kiala
logo KBC

Wij voorzien betaalsystemen en leveringsmethodes afgesteld op uw doelpubliek. Zowel nationaal als internationaal proberen we zoveel mogelijke systemen aan te bieden en te ondersteunen.

Uw idee omzetten in een
succesvolle webshop?