Webdesign

Webdesign met resultaat is onze core business! We focussen ons op de ontwikkeling van professionele websites die scoren in zoekmachines. Voorzien van een gebruiksvriendelijke CMS zodat u uw website volledig zelf kunt beheren.

1. Doel website bepalen

In een eerste fase gaan we op zoek naar de belangrijkste doelstelling voor uw nieuwe website of webshop. We gaan op zoek naar de unieke meerwaarde die uw website kan bieden voor potentiële klanten. Enkele mogelijke doelstellingen:

Meer leads genereren
Meer website conversie (aanvragen)
Naambekendheid en imago

doelstelling website

2. Ontwerp website

Uw website is uw online visitekaartje en de eerste indruk op potentiële klanten. Op basis van het vooronderzoek en de bepaling van uw doelstelling wordt een professioneel en uniek webdesign ontwerp gemaakt. Hierbij houden we rekening met uw huidig logo en huisstijl.

Na onderling overleg van het grafisch ontwerp gaan we van start met de programmatie van de website.

3. Programmatie

Na de ontwerpfase wordt de website geprogrammeerd en ingevuld met uw teksten en beelden. Elke website wordt responsive geprogrammeerd om zo beschikbaar te zijn op elk toestel (Computer, tablet, smartphone). Dit al dan niet met een CMS (content management system) zodat u uw website nadien zelf kunt beheren.

Bij het invullen van de teksten en beelden houden we rekening met alle SEO regels. Zo zorgen we ervoor dat uw website scoort in zoekmachines zoals Google. Wij voorzien ook de registratie van domeinnamen en hosting voor uw website op kwalitatieve servers.

responsive webdesign
Google resultaten

4. Opvolging van resultaten

Tenslotte wordt uw website  na oplevering aangemeld bij zoekmachines. Dit met oog op de doelstellingen die bepaald werden in stap 1.

Na lancering van de website kan ook gestart worden met SEA of social media campagnes. Op regelmatige basis ontvangt u statistieken en resultaten van uw website. Waar nodig sturen we nadien nog bij.