Recente realisaties

Esthetiek Pur’o

Nieuwe website met online reservatie mogelijkheden en webshop module voor cadeaubonnen voor Esthetiek Pur’o uit Diksmuide.

Esthetiek Pur'o
Maarten Dutry

Maarten dutry bvba

Een creatieve moderne portfolio website voor renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Op de website worden hun 3 belangrijkste peilers (gevelrenovatie, betonconstructies en balkon) uitgelicht.

Dierenhotel Verika

Een moderne one-page website voor dierenhotel Verika uit Zonnebeke. Met integratie van Google Forms kan eenvoudig online gereserveerd worden.

Elektro Jos Izegem

Elektro Jos Izegem

Een eigentijdse website voor het startup bedrijf Elektro Jos uit Izegem. Een site die info geeft over de verschillende diensten, maar ook de realisaties van projecten voor zowel bedrijven als particulieren in beeld brengt.

Winkel Koerse

Winkel Koerse staat er al meer dan 160 jaar. Het is en blijft een mijlpaal in de geschiedenis van een klein dorp. Mountmedia realiseerde een nieuwe website voor de jaarlijkse traditionele hoogdag in Sint-Eloois-Winkel van de Koninklijke vzw De Paardekoers aan de Steene Molen.

Winkel Koerse
Parket Lefevere

Parket Lefevere

Al meer dan 20 jaar is Parket Lefevere toonaangevend in z’n branche. In de showroom kunt u zowel als bedrijf als particulier terecht voor massief of gecombineerd parket.

Chris Lefevere heeft de kennis, ervaring en de expertise om te helpen bij de juiste keuze.

Lisa Thermote

Een onepage website voor de nieuwe logopedie en vocologie praktijk van Lisa Thermote in Sint-Eloois-Winkel.
Naast logopedie en vocologie kan je er ook terecht voor stemtherapie en stemcoaching

Parket Lefevere
Rotaract Wapi

Rotaract Wallonie Picarde

Voor Rotaract Wallonie Picarde uit Doornik creëerde Mountmedia een 2-talige website.

Rotaract is de jongerenafdeling van Rotary International en staat voor “Rotary in Action”. Ze zetten zich in om de leefomstandigheden in de gemeenschap te verbeteren.

Tifogame

Tifogame

Voor Tifoman NV ontwikkelde Mountmedia samen met Kudu Concepts dé WK pronostiek website voor het WK voetbal Rusland 2018.

Meer dan 31 000 spelers speelden online mee met de pronostiek. Met meer dan 4 000 website bezoekers per dag een groot succes!

Thermote Interior

Een strakke, moderne website voor Thermote Interior waar de weergave van de verschillende realisaties centraal staat.

Als interieurarchitect is Steven Thermote gespecialiseerd in het ontwerpen van woningen, bedrijfsgebouwen, en horeca

Thermote Interior