Over mountmedia

Mountmedia is een full service agency die focust op resultaatgerichte websites, en dit met een persoonlijke aanpak. Ons doel: unieke websites creëren die uw doelstelling omzetten in resultaat!

Focus op online

Online gevonden worden, daar gaat het om. Bij mountmedia focussen we ons daarom vooral op de ontwikkeling van resultaatgerichte en efficiënte websites. We bouwen uw website rond uw core business en concentreren ons op uw doelgroep en bedrijfsdoelstelling. Pas na het bepalen van deze belangrijke factoren kunnen we van start met het ontwikkelen van uw project.

Om uw website goed vindbaar te maken in zoekmachines volgen we ook na de lancering de SEO resultaten van uw website nauwkeurig op. Indien nodig kunnen we de SEO bijsturen waar nodig.

mountmedia Focus op webdesign

Tim Wanzeele

Persoonlijke aanpak

Via een persoonlijke samenwerking streven we steeds naar unieke websites die uw doelstellingen omzetten in resultaten. Bij ons kunt u terecht voor alles van uw online aanwezigheid. Om die online aanwezigheid te optimaliseren verzorgen wij ook uw zoekmachineoptimalisatie, Google Adword campagnes, en uw social media kanalen.